top of page

Haw Pin! actie RT62 groot succes

Als Ronde Tafel 62 Maastricht hebben we in deze uitdagende tijd de Haw Pin! bloemzaadactie op touw gezet, met succes! In samenwerking met winkeliers en Centrummanagement Maastricht deelden wij 3.500 zakjes Haw Pin! bijenbloemzaad en stickers uit. Via de ca. 50 deelnemende ondernemers werden deze van wo 20 mei t/m zo 24 mei verspreid onder het winkelend publiek in Maastricht. Zo zetten we samen de stad in bloei en geven we iedereen een steuntje in de rug in deze tijd.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar alle deelnemende winkeliers en aan Centrummanagement Maastricht voor het mede mogelijk maken van deze actie. Haw Pin!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page