Handjes uit de Mouwen - 5 oktober 2019

Voor de tweede editie van Handjes uit de Mouwen zijn de leden van de Ronde Tafel 62 hun krachten gaan inzetten bij Natuurspeeltuin de Mergelhoof te St. Pieter - Maastricht. Daar hebben we de vrijwilligers van deze mooie speeltuin met allerlei werkzaamheden geassisteerd. Van herstellen, schilderen, schoonmaken en opknappen van speeltoestellen tot afvoeren van grote hoeveelheden puin en het aanbrengen van nieuwe veiligheidsvoorzieningen. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van de Mergelhoof voor het bieden van de mogelijkheid voor onze bijdrage!


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square