top of page

Handjes uit de Mouwen - 20 oktober 2018

Zaterdag 20 oktober was het zover. Ronde Tafel 62 heeft in het kader van Handjes uit de Mouwen een bijdrage geleverd bij Kinderboerderij Daalhoeve in Maastricht. Met een gezonde dosis teamwork en fysieke inspanning is een deel van de kraal bij de koeien en geiten opnieuw bestraat en is een modderpad omgezet in een degelijk grindpad met afrastering en bamboeplanten.

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van de Daalhoeve voor het bieden van de mogelijkheid voor onze bijdrage en aan BLM Wegenbouw voor het sponsoren van de benodigde materialen.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page