Handjes uit de Mouwen - 5 oktober 2019

October 15, 2019

Voor de tweede editie van Handjes uit de Mouwen zijn de leden van de Ronde Tafel 62 hun krachten gaan inzetten bij Natuurspeeltuin de Mergelhoof te St. Pieter - Maastricht. Daar hebben we de vrijwilligers van deze mooie speeltuin met allerlei werkzaamheden geassisteerd. Van herstellen, schilderen, schoonmaken en opknappen van speeltoestellen tot afvoeren van grote hoeveelheden puin en het aanbrengen van nieuwe veiligheidsvoorzieningen. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van de Mergelhoof voor het bieden van de mogelijkheid voor onze bijdrage!

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by RT62
Proudly created by Flor-iT