Handjes uit de Mouwen - 20 oktober 2018

October 21, 2018

Zaterdag 20 oktober was het zover. Ronde Tafel 62 heeft in het kader van Handjes uit de Mouwen een bijdrage geleverd bij Kinderboerderij Daalhoeve in Maastricht. Met een gezonde dosis teamwork en fysieke inspanning is een deel van de kraal bij de koeien en geiten opnieuw bestraat en is een modderpad omgezet in een degelijk grindpad met afrastering en bamboeplanten. 

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van de Daalhoeve voor het bieden van de mogelijkheid voor onze bijdrage en aan BLM Wegenbouw voor het sponsoren van de benodigde materialen.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by RT62
Proudly created by Flor-iT