Leden Ronde Tafel 62 Maastricht

Maxime Vissers | Voorzitter

maxime.vissers@q-park.com

Bourgondische Maastrichtenaar, samenwonend met Micheline, zoon Thijmen en dochter Aimée. Werkzaam als acquisitiemanager Zuid-Nederland bij Q-Park NL. Hobby's: hardlopen, koken, auto's & autosport.

Evert-Jan Boerma | Vice-Voorzitter

Evert-Jan is geboren in Aberdeen (UK). Hij studeerde Geneeskunde in Groningen waar hij ook promoveerde. Hij volgde de opleiding tot chirurg in Rotterdam waar hij zijn vrouw Tine leerde kennen. Sinds 2015 woont hij in het Zuiden des lands en werkt hij als GE-chirurg in het Zuyderland MC.

 

Sinds eind 2017 geniet hij elke dag van zijn heerlijke huis op St Pieter met Tine en zijn kinderen Alexa, Boudewijn en Celeste.

Ralph Bom | Secretaris

ralph@onstuimig.nl

Ralph is een bourgondiër die altijd nieuwsgierig blijft. Onstuimig is wat ik doe en mensen blij maken met digitale dingen vind ik fantastisch. Na 10 jaar afwezigheid woont hij weer in Maastricht (Wolder) met Charlotte, Sue en Miles.

Tom Nobbe | Penningmeester

Tom is geboren en getogen Maastrichtenaar. Hij is gelukkig getrouwd met Sabine en heeft twee zonen. In het dagelijks leven werkt Tom als IT-programmamanager bij de Universiteit Maastricht. 

Zijn vrije tijd vult hij met hardlopen, wielrennen, koken en drummen. Ook heeft hij een grote passie voor films.

Laurens Siefers | IRO

lsiefers@gmail.com

Geboren en getogen in Friesland, maar sinds 10 jaar werkend en woonachtig in Maastricht. 

Laurens is eigenaar van Siefers, de opticien voor brildragend Maastricht 

 

In zijn vrije tijd tennist hij graag en ontwikkeld hij zich tot Lunetier - Brillenmaker 

Christophe Beaumont

christophe@twinpeaks.nu

Christophe is woonachtig in Maastricht. Sind 2012 actief lid van de Ronde Tafel. 

Hij is eigenaar van Twin Peaks Hospitality en is hobby fotograaf en amateur wereldreiziger. 

Thijs van den Berg

tcmvandenberg@gmail.com

Thijs is na 10 jaar in Maastricht gewoond te hebben nu woonachtig in Berkel-Enschot. Sinds 2015 actief  lid van RT62. Woont samen met Kelly en is trotse vader van Twan en Noéme.
 

Hij werkt als Business Development Manager bij Rabobank en neemt bedrijven mee in de snelst ontwikkelde gebieden van (financiële) technologie: Payments, Digital Identity en Open Banking.

Jonas Ellerbrock

Jonas is geboren in Soltau (Duitsland), waarna opgegroeid in Bergen (Duitsland) en Weert. Inmiddels is hij al 14 jaar woonachtig in Maastricht en woont samen met zijn vrouw Anne en dochter Benthe. Hij is werkzaam als gyneacoloog i.o. in het Zuyderland Medisch Centrum.

 

In zijn vrije tijd houdt Jonas zich graag bezig met tennis, auto's en doet hij aan research. 

Freek Hollman

Freek is geboren te 's-Hertogenbosch en is momenteel in opleiding tot orthopedisch chirurg in het MUMC+. Hij is sinds 2016 woonachtig in Maastricht en vanaf 2017 lid van RT62. In 2021 zal hij zijn opleiding tot ortopedisch chirurg afronden en zijn proefschrift verdedigen over peesletsels in en rondom het schoudergewricht. Hij is getrouwd met Dominique en vader van dochter Lieve. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan of op fiets.

Ralph Huydts

ralphhuydts@gmail.com

Ralph is een geboren en getogen Maastrichtenaar en woont samen met Cecile en dochter Jasmijn.        

Hij is Eigenaar/Wijnboer bij Wijngaard en Wijnhuis Raarberg. Hij maakt mousserende wijnen afkomstig van de Raarberg in Meerssen van de rassen Chardonnay en Pinot Noir. Daarnaast begeleidt/beheert hij met zijn bedrijf een aantal wijngaarden in Zuid Limburg. 

 

Naast het ontdekken en drinken van mooie wijnen, staat Ralph regelmatig ergens op de skies.

Swen Kwakkernaat

swen.kwakkernaat@schakelbv.com

Swen is opgegroeid in het pittoreske Valkenburg, maar heeft sinds 15 jaar zijn wonen en werken gevonden in Maastricht. In 2012 is hij actief lid geworden van onze Ronde Tafel. In het dagelijks leven is Swen zelfstandig ondernemer met zijn organisatie Schakel BV.

In de vrije tijd schakelt hij graag af met klussen rond en in zijn huis.

Marc Leclair

Leclair@boelszanders.nl

Marc woont in Voerendaal met zijn vrouw Sanne en zoons Daan & Teun. In het dagelijks leven is Marc werkzaam bij Boels Zanders Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en lid van de specialisaties Insolventie & Herstructurering en Financiering & Zekerheden.

 

Hobby’s: sporten (hardlopen/zwemmen), reizen en genieten van het Bourgondische leven!

Bas Maessen

basmaessen@hotmail.com

Bas woont in Heer samen met zijn vrouw Anouk, dochter Evi en zoon Luuk. In het dagelijkse leven is Bas werkzaam als project manager. In zijn vrije tijd houdt hij van het Bourgondische leven en is hij vaak te vinden op zijn wielrenfiets.

Wilbert Puts

Wilbert is geboren in Maastricht en sinds 2019 actief lid van RT62. Hij studeerde HR en Bedrijfskunde en na een bancair leven van ruim 13 jaar is hij tegenwoordig werkzaam als Sr. Consultant bij Equipe (Maastricht). Equipe is een kantoor gespecialiseerd in Executive Search en Interim management.

 

Samen met zijn vrouw Claudia en dochter Feline woont hij in Beek (Lb.) en besteedt hij zijn vrije tijd aan mountainbiken, racefietsen, skiën, volgen van wijncursussen en uiteten.

Arthur Schippers | Aspirant

Geboren en getogen in Maastricht. Werkzaam in de Geo-ICT en helpt organisaties om te gaan met data. Goed eten en drinken spelen een belangrijke rol en hij is graag op de ski's of in Italië te vinden.

Please reload

© 2020 by RT62
Proudly created by Flor-iT