top of page

Leden Ronde Tafel 62 Maastricht

Ralph Bom | Voorzitter

Ralph Bom | Voorzitter

Ralph is een bourgondiër die altijd nieuwsgierig blijft. Onstuimig is wat ik doe en mensen blij maken met digitale dingen vind ik fantastisch. Na 10 jaar afwezigheid woont hij weer in Maastricht (Wolder) met Charlotte, Sue en Miles.

Ralph Huydts | Vice-Voorzitter

Ralph Huydts | Vice-Voorzitter

Ralph is een geboren en getogen Maastrichtenaar en woont samen met Cecile en dochter Jasmijn.        

Hij is Eigenaar/Wijnboer bij Wijngaard en Wijnhuis Raarberg. Hij maakt mousserende wijnen afkomstig van de Raarberg in Meerssen van de rassen Chardonnay en Pinot Noir. Daarnaast begeleidt/beheert hij met zijn bedrijf een aantal wijngaarden in Zuid Limburg. 

 

Naast het ontdekken en drinken van mooie wijnen, staat Ralph regelmatig ergens op de skies.

Jasper Habets | Penningmeester

Jasper Habets | Penningmeester

Jasper woont in Klimmen op familielandgoed De Grote Proosdij met zijn vrouw Charlotte en hun twee dochtertjes Elise en Aimée. Zijn werk bestaat uit het beheren van het landgoed met boutiquehotel Villa de Proosdij, de wijngaarden en onderhoud en uitbreiding van de historische tuinen. 


Zijn werk is ook zijn hobby naast koken, geschiedenis en reizen.

Marc Leclair | Secretaris

Marc Leclair | Secretaris

Marc woont in Voerendaal met zijn vrouw Sanne en zoons Daan, Teun & Noud. In het dagelijks leven is Marc werkzaam als bedrijfsjurist / concernsecretaris bij MeanderGroep Zuid-Limburg.

 

Hobby’s: sporten (hardlopen/zwemmen), reizen en genieten van het Bourgondische leven!

Laurens Siefers | IRO

Laurens Siefers | IRO

Geboren en getogen in Friesland, maar sinds 10 jaar werkend en woonachtig in Maastricht. 

Laurens is eigenaar van Siefers, de opticien voor brildragend Maastricht 

 

In zijn vrije tijd tennist hij graag en ontwikkeld hij zich tot Lunetier - Brillenmaker 

Christophe Beaumont

Christophe Beaumont

Christophe is woonachtig in Maastricht. Sind 2012 actief lid van de Ronde Tafel. 

Hij is eigenaar van Twin Peaks Hospitality en is hobby fotograaf en amateur wereldreiziger. 

Jonas Ellerbrock

Jonas Ellerbrock

Jonas is geboren in Soltau (Duitsland), waarna opgegroeid in Bergen (Duitsland) en Weert. Inmiddels is hij al 14 jaar woonachtig in Maastricht en woont samen met zijn vrouw Anne, dochter Benthe en zoon Pepijn. Hij is werkzaam als gyneacoloog i.o. in het Zuyderland Medisch Centrum.

 

In zijn vrije tijd houdt Jonas zich graag bezig met tennis, auto's en doet hij aan research. 

Sebastiaan Kruseman Aretz

Sebastiaan Kruseman Aretz

Na een periode van 15 jaar heeft Sebastiaan Den Haag ingeruild voor het zonnige Maastricht. Hier woont hij nu met zijn vriendin Lysanne in het huis dat ze samen gerenoveerd hebben. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als Proces Technoloog bij Sibelco Groep.


In zijn vrije tijd is Sebastiaan veel bezig met sporten, wandelen en koken onder het genot van een goed glas wijn.

Tom Nobbe

Tom Nobbe

Tom is geboren en getogen Maastrichtenaar. Hij is gelukkig getrouwd met Sabine en heeft twee zonen. In het dagelijks leven werkt Tom als IT-programmamanager bij de Universiteit Maastricht. 


Zijn vrije tijd vult hij met hardlopen, wielrennen, koken en drummen. Ook heeft hij een grote passie voor films.

David Schimmel

David Schimmel

David studeerde arbeidsrecht en ondernemingsrecht in Utrecht en startte daar De Jongens van HR. Met dit snelgroeiende bedrijf wil hij ondernemers ontlasten en hen het plezier van het ondernemen laten beleven. 


Recent verhuisde David naar Maastricht waar hij inmiddels samenwoont met zijn vriendin Nadine. 


In zijn vrije tijd is David veel op de tennisbaan, sportschool maar ook in de kroeg te vinden. 

Tim Stoffelen

Tim Stoffelen

Tim is opgegroeid in Maastricht en woont er na omzwervingen in binnen- en buitenland inmiddels weer sinds 2017. Hij specialiseert zich als M&A advocaat bij Boels Zanders Advocaten en loopt daarnaast competatief hard op de afstanden tussen 5km en de halve marathon.

Ivo Urlings

Ivo Urlings

Na 15 jaar Utrecht is Ivo geremigreerd naar Limburg. Hij woont met zijn vrouw Linda en 4 kinderen ‘op’ Kasen.
Na een carrière in de marketing heeft hij zijn passie gevolgd, is geswitcht naar de bouw en maakt als aannemer graag de woondromen van zijn klanten waar.
Als echte familieman gaat hij er in zijn vrije tijd graag op uit met de kinderen en vind je hem vaak op of rond het hockeyveld. Ook rijdt hij graag een rondje door het Mergelland op zijn oude BMW motor om zijn hoofd leeg te maken.

Maxime Vissers

Maxime Vissers

Bourgondische Maastrichtenaar, samenwonend met Micheline, zoon Thijmen en dochter Aimée. Werkzaam als acquisitiemanager Zuid-Nederland bij Q-Park NL. 


Hobby's: hardlopen, koken, auto's & autosport.

Enrique Meesters | Aspirant

Enrique Meesters | Aspirant

Enrique is opgegroeid in Maastricht. Na zijn studie werktuigbouwkunde heeft hij voor een heel ander pad gekozen. Hij reist dagelijks als fotograaf het hele land door om prachtige gerechten, nieuwe concepten en energieke festivals vast te leggen.


In zijn vrije tijd sport Enrique regelmatig, speelt hockey en loopt wel eens hard.

Philip van Ballegooie | Aspirant

Philip van Ballegooie | Aspirant

Philip is geboren in Groningen, opgegroeid in Zwolle en in 2004 verhuisd naar Maastricht. De liefde heeft hem in het zonnige zuiden gehouden. Hij woont samen met zijn vrouw Babs en zoontjes, Thijmen en Pieter in Scharn en werkt voor Health Foundation Limburg, de fondsenwervende stichting van het Maastricht UMC+ Daarnaast is hij voorzitter van D66 Maastricht-Heuvelland. Zijn vrije tijd besteed hij het liefst aan hockeyen, hardlopen en Bourgondische gezelligheid met vrienden.

Erwin Knecht | Aspirant

Erwin Knecht | Aspirant

Na ruim 11 jaar in Rotterdam te hebben gewoond is Erwin in het voorjaar van 2022 samen met zijn vriendin naar Maastricht verhuisd. Met een achtergrond in M&A en Finance is hij op dit moment werkzaam bij Boels Rental. Daarnaast altijd aan het trainen voor de volgende hardloopwedstrijd en tevens liefhebber van uitgebreid koken en het drinken van mooie wijnen.

bottom of page