Leden Ronde Tafel 62 Maastricht

Axel van Schendel | Voorzitter

a.schendel@hlb-van-daal.nl

Axel is geboren en getogen in Maastricht, waar hij samen met zijn vrouw Veronique en hun 3 kinderen, Julian, Sammie en Isa woonachtig is. Als Senior Bedrijfsadviseur bij HLB van Daal & Partners adviseert Axel relaties op het gebied van investerings- en financieringsvraagstukken, fusies en overnames en bijkomende fiscale kwesties.

Stijn Groen | Vice-Voorzitter

s.groen@vanwijnen.nl

Stijn is woonachtig in het Heuvelland (maar met een warm hart voor Maastricht). Sinds 2007 lid van RT62. Gelukkig getrouwd en twee lieve kinderen. 

Werkzaam als commercieel manager bij bouwconcern Van Wijnen en draagt vanuit die hoedanigheid zorg voor de directieondersteuning, relatiebeheer, juridische zaken en het doorlopen van aanbestedingstrajecten.

 

Hobby's: hoornist, natuur & faunabeheer en zitting in diverse verenigingsbesturen.

Bas Maessen | Penningmeester

basmaessen@hotmail.com

Bas woont in Heer samen met zijn vrouw Anouk, dochter Evi en zoon Luuk. In het dagelijkse leven is Bas werkzaam als project manager. In zijn vrije tijd houdt hij van het Bourgondische leven en is hij vaak te vinden op zijn wielrenfiets.

Ralph Huydts | Secretaris

ralphhuydts@gmail.com

Ralph is een geboren en getogen Maastrichtenaar en woont samen met Cecile en dochter Jasmijn.        

Hij is Eigenaar/Wijnboer bij Wijngaard en Wijnhuis Raarberg. Hij maakt mousserende wijnen afkomstig van de Raarberg in Meerssen van de rassen Chardonnay en Pinot Noir. Daarnaast begeleidt/beheert hij met zijn bedrijf een aantal wijngaarden in Zuid Limburg. 

 

Naast het ontdekken en drinken van mooie wijnen, staat Ralph regelmatig ergens op de skies.

Swen Kwakkernaat | IRO

swen.kwakkernaat@schakelbv.com

Swen is opgegroeid in het pittoreske Valkenburg, maar heeft sinds 15 jaar zijn wonen en werken gevonden in Maastricht. In 2012 is hij actief lid geworden van onze Ronde Tafel. In het dagelijks leven is Swen zelfstandig ondernemer met zijn organisatie Schakel BV.

In de vrije tijd schakelt hij graag af met klussen rond en in zijn huis.

Maxime Vissers | IRO

m.vissers@grouwels.nl

Bourgondische Maastrichtenaar, samenwonend met Micheline, zoon Thijmen en dochter Aimée. Werkzaam als acquisiteur vastgoedbeleggingen Nederland bij Grouwels Vastgoed. Hobby's: hardlopen, koken, auto's & autosport.

Christophe Beaumont

christophe@twinpeaks.nu

Christophe is woonachtig in Maastricht. Sind 2012 actief lid van de Ronde Tafel. 

Hij is eigenaar van Twin Peaks Hospitality en is hobby fotograaf en amateur wereldreiziger. 

Thijs van den Berg

tcmvandenberg@gmail.com

Thijs is woonachtig in Maastricht. Sinds 2015 actief  lid van RT62. Woont samen met Kelly en is trotse vader van Twan en Noéme.

 

Werkt als Consultant Financiële Logistiek bij de Rabobank en houdt zich bezig met oa het adviseren van (inter)nationale bedrijven op het gebied van CashManagement, Trade en FX. Daarnaast houdt Thijs zich bezig met alles omtrent klantbeleving/customer journeys.

Evert-Jan Boerma

Evert-Jan is geboren in Aberdeen (UK). Hij studeerde Geneeskunde in Groningen waar hij ook promoveerde. Hij volgde de opleiding tot chirurg in Rotterdam waar hij zijn vrouw Tine leerde kennen. Sinds 2015 woont hij in het Zuiden des lands en werkt hij als GE-chirurg in het Zuyderland MC.

 

Sinds eind 2017 geniet hij elke dag van zijn heerlijke huis op St Pieter met Tine en zijn kinderen Alexa, Boudewijn en Celeste.

Ralph Bom

ralph@onstuimig.nl

Ralph is een bourgondiër die altijd nieuwsgierig blijft. Onstuimig is wat ik doe en mensen blij maken met digitale dingen vind ik fantastisch. Na 10 jaar afwezigheid woon ik weer in Maastricht (Wolder) met Charlotte, Sue en Miles.

Rutger Bronsveld

Rutger is geboren en getogen in Maastricht. Hij geniet sinds 2015 samen met Rianne, zoon Oscar en dochter Junia van het pittoreske Meerssen. Hij is werkzaam als coördinerend beleidsmedewerker bij Stichting Kom Leren. De vrije tijd besteedt hij graag met vrienden en familie, studeert voor Internationaal Biersommelier en is dan in het Heuvelland te vinden op de fiets of op hardloopschoenen

Vincent van Buul | Aspirant

Vincent is een import-Maastrichtenaar. Geboren en getogen in Vught en na zijn studie aan de Universiteit Maastricht blijven plakken in het Zuiden. Samen met zijn vrouw Annefleur en zoontje Faber woont hij in hun herenhuis aan de Franciscus Romanusweg. Hij is gepromoveerd in de voedingswetenschappen en werkt aan nieuwe technologieën die bijdragen aan veiliger, duurzamer en gezonder eten."

Jonas Ellerbrock

Jonas is geboren in Soltau (Duitsland), waarna opgegroeid in Bergen (Duitsland) en Weert. Inmiddels is hij al 14 jaar woonachtig in Maastricht en woont samen met zijn vrouw Anne en dochter Benthe. Hij is werkzaam als gyneacoloog i.o. in het Zuyderland Medisch Centrum.

 

In zijn vrije tijd houdt Jonas zich graag bezig met tennis, auto's en doet hij aan research. 

Steven Goetstouwers

steven.goetstouwers@admesy.com

Steven is als CEO actief bij Admesy BV, een nichespeler op het gebied van kleur- en lichtmeting. Steven is geboren in Genk en opgegroeid in Diepenbeek [België], waar hij recent, na 16 jaar Mestreech, wederom woonachtig is met Janou en dochter Noé.

De vrije tijd vult zich voornamelijk met motorrijden en koken.

Freek Hollman

Freek is geboren in 's-Hertogenbosch, heeft zijn studie geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Utrecht en is momenteel in opleiding tot orthopedisch chirurg in regio Zuid. Wetenschappelijk houdt hij zich bezig met onderzoek naar pees letsels in het schoudergewricht en groeistoornissen van het onderbeen bij kinderen uit Ghana (Blount's disease).

 

In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrouw Dominique en dochter Lieve waarmee hij de wereld afreist. Verder staat hij graag op de tennisbaan, op ski's of op de bodem van de zee om de onderwaterwereld te bewonderen.

Marc Leclair

Leclair@boelszanders.nl

Marc woont in Voerendaal met zijn vrouw Sanne en zoons Daan & Teun. In het dagelijks leven is Marc werkzaam bij Boels Zanders Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en lid van de specialisaties Insolventie & Herstructurering en Financiering & Zekerheden.

 

Hobby’s: sporten (hardlopen/zwemmen), reizen en genieten van het Bourgondische leven!

Tom Nobbe

Tom is geboren en getogen Maastrichtenaar. Hij is gelukkig getrouwd met Sabine en heeft twee zonen. In het dagelijks leven werkt Tom als informatiemanager bij de Universiteit Maastricht. 

Zijn vrije tijd vult hij met hardlopen, wielrennen, koken en drummen. Ook heeft hij een grote passie voor films.

Wilbert Puts | Aspirant

Wilbert is geboren in Maastricht en sinds 2019 actief lid van RT62. Hij studeerde HR en Bedrijfskunde en na een bancair leven van ruim 13 jaar is hij tegenwoordig werkzaam als Sr. Consultant bij Equipe (Maastricht). Equipe is een kantoor gespecialiseerd in Executive Search en Interim management.

 

Samen met zijn vrouw Claudia en dochter Feline woont hij in Beek (Lb.) en besteed hij zijn vrije tijd aan mountainbiken, racefietsen, skiën, volgen van wijncursussen en uiteten.

Arthur Schippers | Aspirant

Laurens Siefers

lsiefers@gmail.com

Geboren en getogen in Friesland, maar sinds 9 jaar werkend en woonachtig in Maastricht. 

Laurens is eigenaar van Siefers, de opticien voor brildragend Maastricht 

 

In zijn vrije tijd tennist hij graag en ontwikkeld hij zich tot Lunetier - Brillenmaker 

Please reload

© 2020 by RT62
Proudly created by Flor-iT