Leden Ronde Tafel 62 Maastricht

Ralph Bom | Voorzitter

Ralph Bom | Voorzitter

Ralph is een bourgondiër die altijd nieuwsgierig blijft. Onstuimig is wat ik doe en mensen blij maken met digitale dingen vind ik fantastisch. Na 10 jaar afwezigheid woont hij weer in Maastricht (Wolder) met Charlotte, Sue en Miles.

Ralph Huydts | Vice-Voorzitter

Ralph Huydts | Vice-Voorzitter

Ralph is een geboren en getogen Maastrichtenaar en woont samen met Cecile en dochter Jasmijn.        

Hij is Eigenaar/Wijnboer bij Wijngaard en Wijnhuis Raarberg. Hij maakt mousserende wijnen afkomstig van de Raarberg in Meerssen van de rassen Chardonnay en Pinot Noir. Daarnaast begeleidt/beheert hij met zijn bedrijf een aantal wijngaarden in Zuid Limburg. 

 

Naast het ontdekken en drinken van mooie wijnen, staat Ralph regelmatig ergens op de skies.

Jasper Habets | Penningmeester

Jasper Habets | Penningmeester

Jasper woont in Klimmen op familielandgoed De Grote Proosdij met zijn vrouw Charlotte en hun twee dochtertjes Elise en Aimée. Zijn werk bestaat uit het beheren van het landgoed met boutiquehotel Villa de Proosdij, de wijngaarden en onderhoud en uitbreiding van de historische tuinen. 


Zijn werk is ook zijn hobby naast koken, geschiedenis en reizen.

Marc Leclair | Secretaris

Marc Leclair | Secretaris

Marc woont in Voerendaal met zijn vrouw Sanne en zoons Daan, Teun & Noud. In het dagelijks leven is Marc werkzaam als bedrijfsjurist / concernsecretaris bij MeanderGroep Zuid-Limburg.

 

Hobby’s: sporten (hardlopen/zwemmen), reizen en genieten van het Bourgondische leven!

Laurens Siefers | IRO

Laurens Siefers | IRO

Geboren en getogen in Friesland, maar sinds 10 jaar werkend en woonachtig in Maastricht. 

Laurens is eigenaar van Siefers, de opticien voor brildragend Maastricht 

 

In zijn vrije tijd tennist hij graag en ontwikkeld hij zich tot Lunetier - Brillenmaker 

Christophe Beaumont

Christophe Beaumont

Christophe is woonachtig in Maastricht. Sind 2012 actief lid van de Ronde Tafel. 

Hij is eigenaar van Twin Peaks Hospitality en is hobby fotograaf en amateur wereldreiziger. 

Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

Thijs is na 10 jaar in Maastricht gewoond te hebben nu woonachtig in Beuningen. Sinds 2015 actief  lid van RT62. Woont samen met Kelly en is trotse vader van Twan en Noéme.
 

Hij werkt als Business Development Manager bij Rabobank en neemt bedrijven mee in de snelst ontwikkelde gebieden van (financiële) technologie: Payments, Digital Identity en Open Banking.

Evert-Jan Boerma

Evert-Jan Boerma

Evert-Jan is geboren in Aberdeen (UK). Hij studeerde Geneeskunde in Groningen waar hij ook promoveerde. Hij volgde de opleiding tot chirurg in Rotterdam waar hij zijn vrouw Tine leerde kennen. Sinds 2015 woont hij in het Zuiden des lands en werkt hij als GE-chirurg in het Zuyderland MC.

 

Sinds eind 2017 geniet hij elke dag van zijn heerlijke huis op St Pieter met Tine en zijn kinderen Alexa, Boudewijn en Celeste.

Jonas Ellerbrock

Jonas Ellerbrock

Jonas is geboren in Soltau (Duitsland), waarna opgegroeid in Bergen (Duitsland) en Weert. Inmiddels is hij al 14 jaar woonachtig in Maastricht en woont samen met zijn vrouw Anne, dochter Benthe en zoon Pepijn. Hij is werkzaam als gyneacoloog i.o. in het Zuyderland Medisch Centrum.

 

In zijn vrije tijd houdt Jonas zich graag bezig met tennis, auto's en doet hij aan research. 

Tom Nobbe

Tom Nobbe

Tom is geboren en getogen Maastrichtenaar. Hij is gelukkig getrouwd met Sabine en heeft twee zonen. In het dagelijks leven werkt Tom als IT-programmamanager bij de Universiteit Maastricht. 


Zijn vrije tijd vult hij met hardlopen, wielrennen, koken en drummen. Ook heeft hij een grote passie voor films.

Freek Hollman

Freek Hollman

Freek is geboren te 's-Hertogenbosch en is momenteel in opleiding tot orthopedisch chirurg in het MUMC+. Hij is sinds 2016 woonachtig in Maastricht en vanaf 2017 lid van RT62. In 2021 zal hij zijn opleiding tot ortopedisch chirurg afronden en zijn proefschrift verdedigen over peesletsels in en rondom het schoudergewricht. Hij is getrouwd met Dominique en vader van dochter Lieve. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan of op fiets.

Swen Kwakkernaat

Swen Kwakkernaat

Swen is opgegroeid in het pittoreske Valkenburg, maar heeft sinds 15 jaar zijn wonen en werken gevonden in Maastricht. In 2012 is hij actief lid geworden van onze Ronde Tafel. In het dagelijks leven is Swen zelfstandig ondernemer met zijn organisatie Schakel BV.

In de vrije tijd schakelt hij graag af met klussen rond en in zijn huis.

Maxime Vissers

Maxime Vissers

Bourgondische Maastrichtenaar, samenwonend met Micheline, zoon Thijmen en dochter Aimée. Werkzaam als acquisitiemanager Zuid-Nederland bij Q-Park NL. 


Hobby's: hardlopen, koken, auto's & autosport.

Wilbert Puts

Wilbert Puts

Wilbert is geboren in Maastricht en sinds 2019 actief lid van RT62. Hij studeerde HR en Bedrijfskunde en na een bancair leven van ruim 13 jaar is hij tegenwoordig werkzaam als Business Developer op de Brightlands Campus te Venlo. Op de Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie.


Samen met zijn vrouw Claudia en dochter Feline woont hij in Beek (Lb.) en besteedt hij zijn vrije tijd aan mountainbiken, racefietsen, skiën, volgen van wijncursussen en uiteten.

David Schimmel

David Schimmel

David studeerde arbeidsrecht en ondernemingsrecht in Utrecht en startte daar De Jongens van HR. Met dit snelgroeiende bedrijf wil hij ondernemers ontlasten en hen het plezier van het ondernemen laten beleven. 


Recent verhuisde David naar Maastricht waar hij inmiddels samenwoont met zijn vriendin Nadine. 


In zijn vrije tijd is David veel op de tennisbaan, sportschool maar ook in de kroeg te vinden. 

Ivo Urlings

Ivo Urlings

Ivo is opgegroeid in Bunde. Op zijn 19e verhuisde hij voor studie en werk naar Utrecht en na 15 jaar, een vrouw en 3 kinderen rijker, is hij weer terug naar Limburg gekomen. In de Randstad was hij partner bij een marketing agency, nu is hij vooral druk met de renovatie van zijn jaren-70 huis ‘op’ Kasen en het vermaken van zijn kinderen. In zijn vrije tijd traint en coacht hij zijn kinderen op de hockey club, rijdt hij graag een rondje door het Mergelland op zijn klassieke BMW motor of in zijn oude Saab cabrio en hij wordt er blij van om met vrienden te eten, golfen en zeilen.